jan
2019

Verhuizing

Op 4-2-2019 hebben we onze intrede gedaan in ons nieuwe gebouw. Ons nieuwe bezoekadres wordt Platinastraat 9, 6031 TW Nederweert. Dit is ongeveer 500 meter van onze huidige locatie, en nog beter bereikbaar vanaf de A2. Het nieuwe gebouw is vier maal groter dan het huidige gebouw en voorzien van alle nieuwste snufjes. Wij kijken er erg naar uit om het in gebruik te nemen en we nodigen u uit om op bezoek te komen. Een officiële open dag zal iets later in het jaar gehouden worden.

jan
2019

Aankomende beurzen

Op 19, 20 en 21 februari hebben we een stand bij de Horticontact beurs in Gorinchem. Deze beurs focust zich op de Nederlandse tuinbouw en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Er worden 500 exposanten verwacht. U kunt er hier meer over lezen. Wij nodigen u uit om bij onze stand langs te komen op standnummer L123.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij Frans Veugen Bedrijfshygiëne? Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken en geef ons een like!

nov
2018

Vernevelaarcatalogus

We hebben vanaf vandaag een nieuwe catalogus voor onze vernevelaars en sprayapparatuur. Daarin staan al onze populairste vernevelaars overzichtelijk opgesteld met hun belangrijkste eigenschappen. Op de Eurotier beurs gaan we voor het eerst aan de slag met deze catalogus en kunt u ons vragen stellen over elke machine.

Bekijk de vernevelaarcatalogus (Engels) hier.

sep
2018

Onderhoudsronde Pulsfog

De grote onderhoudsronde voor de Pulsfog vernevelapparatuur in de glastuinbouw en aardappelsector gaat weer beginnen. Onze ervaren onderhoudsmonteurs rijden deze periode weer door heel Nederland, België en Duitsland om ervoor te zorgen dat u in het voorjaar weer gegarandeerd probleemloos gebruik kunt maken van uw Pulsfog apparatuur. Neem contact met ons op indien u ook gebruik wilt maken van deze service. Bel +31 495 460 188 of mail naar jean@fransveugen.nl om direct een afspraak te maken.

jul
2018

Bouw nieuw pand begonnen!

De bouw van het nieuwe pand van Frans Veugen Bedrijfshygiëne is begonnen! Deze week gingen de eerste palen in de grond, en ook de eerste muur staat al.

Na jaren van groei is ons huidige pand niet meer afdoende. Daarom is er besloten een nieuw pand te bouwen op het nieuwe bedrijventerrein Pannenweg, op ongeveer 500 meter afstand van ons huidige gebouw. Het nieuwe pand wordt bijna vier keer zo groot, zodat wij de komende jaren grootschaliger, efficiënter en met meer voorraad kunnen werken. Het nieuwe gebouw bevindt zich op de Platinastraat.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen als wij eind 2018/begin 2019 in het nieuwe pand trekken.

mei
2018

Demonstratie van Synofog in samenwerking met BASF

In Westmaas gaven wij, samen met BASF, een presentatie en demonstratie aan aardappelspecialisten en gewasbeschermingsadviseurs over duurzame aardappelbewaring. BASF evalueerde de resultaten van kiemrustverlenger 1,4SIGHT en deelde de positieve resultaten aan de aanwezige kenners.

Daarna hebben wij een demonstratie gegeven van de Synofog. Deze vernevelaar, speciaal ontwikkeld voor de aardappelsector, vormt een goed duo met 1,4SIGHT. De Synofog wordt buiten de aardappelopslag geplaatst en via een gat in de deur of muur wordt de nevel in de kamer gelaten. Deze wordt opgepakt door het ventilatiesysteem en verspreidt zich zo door de ruimte.

Door het innovatieve ontwerp van de verwarmingskamer en de vloeistofinjectie, kan de Synofog zijn gebruikte energie efficiënt omzetten naar vernevelcapaciteit. Met andere innovatieve kenmerken, zoals een zelfregulerende vloeistoftoevoer om druppen te voorkomen en een automatisch uitschakeling bij een lege tank, is de Synofog de toekomst van kiemremmervernevelen.

Foto: BASF

feb
2018

K50 Introductie


Pulsfog heeft afgelopen maand de Pulsfog K50 gelanceerd. Uiteraard hebben wij deze als Pulsfog leverancier ook in ons assortiment. De eerste K50 is reeds de deur uit. De komende tijd gaan wij onderzoek doen naar de mogelijkheden van de K50 en naar de vraag hoe we de K50 nog beter kunnen maken.

sep
2017

Synofog op plek 48 van de MKB Innovatie top 100

Onze kiemremvernevelaar, de Synofog, heeft de 48ste plek bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Innovatie is zeer belangrijk voor ons en voor Nederlandse agrariërs, als zij hun positie op de internationale markt willen behouden en versterken. Daarom vinden we het een hele eer deze hoge notering voor ons werk te hebben gekregen.

De eerste plek is gewonnen door het bedrijf Greentom. Zij produceren volledig duurzame kinderwagens. Benieuwd naar de volledige top 100? U kunt er op dit adres alles over lezen.

 

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media