nov
2019

Frans Veugen Bedrijfshygiëne in Aardappelwereld Magazine

De broers Rob, Paul en Jos zijn geïnterviewt door Aardappelwereld Magazine over hun verwachtingen voor de toekomst van het bedrijf, de Synofog en de ontwikkelingen in de aardappelsector. U vindt het artikel in de Aardappelwereld Magazine van november 2019. U kunt het artikel ook hieronder bekijken. Klik op de foto om hem te vergroten.

okt
2019

Open dagen een groot succes

We willen alle deelnemers van onze open dagen bedanken voor hun aanwezigheid. We hebben veel positieve reacties gehad en zelf ook erg genoten. Over 2 dagen verdeeld hebben we 600 bezoekers mogen verwelkomen uit Nederland, België, Duitsland en zelfs uit Rusland en Israël.

We hopen u binnenkort nog een keer terug te zien op ons bedrijf!

sep
2019

Twee Cart Disinfection Stations voor HEXO Canada

Deze twee Cart Disinfection Stations zijn op weg naar HEXO Corp in Gatineau, Canada. Deze grote speler in de Canadese glastuinbouw cannabisteelt heeft een infectievrije werkplek hoog in het vaandel staan. De Cart Disinfection Stations zorgen ervoor dat elke kar die de kassen in- en uitgaat vrij is van alle schadelijke bacteriën en virussen.

Bekijk hier een video van een CDS in gebruik bij een Nederlandse tomatenteler:

sep
2019

Dronebeelden nieuwe locatie

Gaaf om ons pand zo vanuit de lucht te kunnen zien!

Mede dankzij de zonnepanelen van Xperal is ons nieuwe pand klimaatneutraal. De in totaal 372 panelen hebben een piekvermogen van maar liefst 109,7 kWp.

Daarnaast is het pand gebouwd zonder gasaansluiting, de verwarming wordt geregeld via een warmtepomp.

Als u hieronder geen video ziet kan u deze hier bekijken.

aug
2019

Sjoerd geslaagd voor zijn opleiding storingsmonteur

Onze collega Sjoerd is geslaagd voor zijn examen Elektro Storingsmonteur. Gefeliciteerd Sjoerd! Vanaf heden kunnen wij de beste service nog sneller verlenen met ons storingsmonteurduo Jean en Sjoerd.

jul
2019

100% Klimaatneutraal

Xperal Zonnepanelen legt de laatste hand aan de 800 m2 zonnepanelen op ons dak.

Wist je dat ons nieuwe bedrijfspand geen gasaansluiting heeft? Vanaf vandaag is ons bedrijfspand 100% klimaatneutraal. Ons verwarmingssysteem is elektrisch en wordt, net als alle andere voorzieningen in het pand, volledig gevoed door de energie die op het dak wordt opgewekt.

jul
2019

Synofog genoemd in Agriland (Ierland) artikel

Onze vernevelaar, de Synofog, is genoemd in een artikel op Agriland.ie. De vernevelaar wordt samen met het middel 1,4 Sight genoemd als een interessante vervanger voor het middel CIPC. dat binnenkort uit de handel gaat verdwijnen. Haggard Stores uit de county Dublin testten het middel 1,4 Sight dat ze foggen met de Synofog. De test is succesvol gebleken en het bedrijf heeft andere Ierse aardappelboeren uitgenodigd om naar het product en de resultaten te komen kijken.

Bekijk het artikel hier.

jul
2019

ToBrFV: Welke autoriteit gaat zich opwerpen?

Jos Veugen pleit op groentennieuws.nl voor een onafhankelijke, niet-commerciële organisatie die maatregelen oplegt bij de uitbraak van ziekten, zoals het ToBRF-virus.

Lees het volledige artikel hier.

mei
2019

Personeelsfeest

Afgelopen weekend hebben we feest gehad met de collega’s en hun partners. Hieronder een sfeerimpressie. Klik op een afbeelding om hem te vergroten.

mei
2019

Productie in nieuwe pand flink op gang

Wij zijn inmiddels goed gesettlet in ons nieuwe pand. Omdat we nu veel meer ruimte hebben kunnen we aan veel meer grote machines tegelijkertijd werken.

apr
2019

Onderhoudstraining voor Pulsfog

Vandaag en de komende weken geven we trainingen in onderhoud van de Pulsfog. Zo’n 50 monteurs uit Nederland en België komen bijspijkeren om beter service te kunnen verlenen aan hun klanten.
 
Wilt u meer informatie over deze training, stuur ons dan een e-mail op info@fransveugen.nl of bel ons op + 31 (0)495 460 188.


mrt
2019

Surpriseparty voor eigenaren Frans Veugen Bedrijfshygiëne

Onlangs hadden we een surpriseparty om de intrek in het nieuwe pand te vieren. Met een list werden de eigenaren uit het pand gelokt terwijl familie, personeel en vrienden zich verzamelden in het nieuwe gebouw. Daarna werd er gevierd met champagne, cadeaus en een restaurantbezoek. Voor de gelegenheid was het plaatselijke nieuwsorgaan Nederweert24 aanwezig om foto’s te maken.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

jan
2019

Verhuizing

Op 4-2-2019 hebben we onze intrede gedaan in ons nieuwe gebouw. Ons nieuwe bezoekadres wordt Platinastraat 9, 6031 TW Nederweert. Dit is ongeveer 500 meter van onze huidige locatie, en nog beter bereikbaar vanaf de A2. Het nieuwe gebouw is vier maal groter dan het huidige gebouw en voorzien van alle nieuwste snufjes. Wij kijken er erg naar uit om het in gebruik te nemen en we nodigen u uit om op bezoek te komen. Een officiële open dag zal iets later in het jaar gehouden worden.

nov
2018

Vernevelaarcatalogus

We hebben vanaf vandaag een nieuwe catalogus voor onze vernevelaars en sprayapparatuur. Daarin staan al onze populairste vernevelaars overzichtelijk opgesteld met hun belangrijkste eigenschappen. Op de Eurotier beurs gaan we voor het eerst aan de slag met deze catalogus en kunt u ons vragen stellen over elke machine.

Bekijk de vernevelaarcatalogus (Engels) hier.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media