dec
2021

Kerstgroet Team Frans Veugen

Onze collega’s gingen afgelopen week naar huis met een 𝐦𝐨𝐨𝐢 𝐛𝐨𝐫𝐫𝐞𝐥𝐩𝐚𝐤𝐤𝐞𝐭 🍹🍺🧀, als alternatief voor de Kerstborrel maar vooral als bedankje voor het afgelopen jaar!

🎄🎆 𝘞𝘪𝘫 𝘸𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘧𝘪𝘫𝘯𝘦 𝘒𝘦𝘳𝘴𝘵𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘰𝘯𝘥 2022! 🎆🎄
Team Frans Veugen Bedrijfshygiëne

Kerstgroet | Borrelpakket

dec
2021

Grote schoonmaak

Afgelopen week hebben we grote schoonmaak gehouden in o.a. onze productieruimte, zo kunnen we fris het nieuwe jaar in...
 
💪🏻 🆃🅴🅰🅼🆆🅾🆁🅺! 💪🏻
Groteschoonmaak
nov
2021

Wij blijven werken aan ontwikkeling en veiligheid.

Zo zijn afgelopen week enkele collega’s op training geweest voor het veilig leren omgaan met een heftruck.
 
💪🏻 𝙂𝙤𝙚𝙙 𝙗𝙚𝙯𝙞𝙜 𝙢𝙖𝙣𝙣𝙚𝙣! 💪🏻
 
Dankjewel Joost Slaats voor de goede begeleiding.
Training Safety
nov
2021

FD GAZELLE 2021

Wij zijn trots: Wij mogen ons FD Gazelle noemen.
Afgelopen week ontvingen we het bericht dat we ons FD Gazelle mochten noemen.

FD Gazelle 2021 zijn de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, georganiseerd door Het Financiële Dagblad. Dit jaar wordt De FD Gazellen Awards voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Deze ondernemingen worden ingedeeld in 12 categorieën. Categorie per regio en een omzetcategorie. Wij doen mee in de categorie regio zuid en omzetcategorie middelgroot. Donderdag 25 november vindt de prijsuitreiking plaats.

FD Gazelle 2021 | Frans Veugen Bedrijfshygiëne

sep
2021

Personeelsuitje 2021

Afgelopen weekend was het jaarlijkse personeelsuitje. Met dank aan de goede zorgen van Frank & Jean-Paul hadden we een inspannende middag en sloten we de dag af met een heerlijke bbq & drankje..
📸 Bekijk de sfeerimpressie 📸⤵
 
Personeelsuitje 2021 Personeelsuitje 2021 Personeelsuitje 2021
jul
2021

PotatoEurope, 1-2 september 2021, geannuleerd

PotatoEurope

Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in Nederland en de daarmee gepaarde huidige beperkingen en onzekerheid, is PotatoEurope 2021, dat gepland stond voor 1-2 september, geannuleerd. De beslissing om het evenement, dat eens in de vier jaar in Nederland plaatsvindt, te annuleren, is genomen na diepgaande gesprekken tussen de organisator DLG Benelux en exposanten.

“We betreuren het ten zeerste dat PotatoEurope 2021 niet kan plaatsvinden zoals gepland, ondanks een grondige professionele voorbereiding en commitment vanuit de markt. Gezien de aanhoudende onzekerheid in Nederland over de algehele situatie omtrent Corona en het daaruit voortvloeiende gebrek aan officiële goedkeuring en opgelegde beperkingen, is helaas niet voldaan aan de vereiste voorwaarden voor het houden van PotatoEurope 2021. Als gevolg hiervan hebben we, in nauw overleg met onze exposanten, moeten besluiten om het evenement, dat gepland stond voor 1-2 september 2021, te annuleren”, aldus Kuno Jacobs, Managing Director van DLG Benelux.

“In juni stonden alle seinen op groen en leek de situatie zich in Nederland goed te ontwikkelen. Dit resulteerde in het, grotendeels, opheffen van de beperkingen. Dit heeft helaas niet tot het gewenste effect geleid”, zo voegt Jacobs toe.

PotatoEurope stond gepland voor 1 en 2 september 2021 en zou plaatsvinden op de locatie van Wageningen University & Research (WUR), Open Teelten in Lelystad. PotatoEurope in Nederland wordt georganiseerd door DLG Benelux. Het evenement bestaat uit een buiten- en binnenbeurs, rooidemonstraties en demovelden.

21-07-2021
Persbericht – voor directe publicatie; namens
DLG Benelux
P.O. Box 257, 3740 AG Baarn
Tel.: +31 85 401 73 97, E-mail: info@dlg-benelux.com

jul
2021

Mini interview met stagiair Jorik

Onlangs heeft Jorik zijn afstudeerstage bij het Summacollege succesvol afgerond. We hebben hem gevraagd wat zijn ervaringen waren.

Jorik, stage afgerond

Waarom heb je gekozen voor Frans Veugen Bedrijfshygiëne?
Vanuit school kregen we een lijst met bedrijven waar we stage konden lopen. Ik heb een aantal van deze bedrijven ‘onderzocht’; Wat doen ze? Welke werkzaamheden? Daar heb ik mijn keuze mee gemaakt. Ik heb zelf een gesprek aangevraagd bij Frans Veugen en een rondleiding gekregen.

Hoe heb je de stageperiode ervaren?
Leuk en leerzaam. Ze laten je hier veel doen, je wordt niet als stagiair behandeld maar ook wel als stagiair behandeld. Je werkt net als iedere andere medewerker mee. Maar je krijgt geen standaard stagiaire klusjes (schoonmaken en koffie halen e.d.); je krijgt de ruimte om alles zelf te onderzoeken.

Wat vond je de leukste werkzaamheden?
Miniprojectjes. Ook heb ik een testkast ontwikkeld om CDS mee te testen.
Dit was ook de afstudeeropdracht/project vanuit mijn opleiding.

Wat was het meest leerzaam? Waar heb je het meeste van geleerd?
In het begin van de stageperiode heb ik veel besturingskasten gemaakt, dat was een mooie opbouw naar mijn opdracht/project.

Heb je tips om te delen voor anderen?
Doe je best! Toon interesse in de taken die je wilt doen en zo kun je hier heel veel dingen ontdekken en heel veel taken doen.

jun
2021

Telers, word niet virusmoe

Afgelopen week kwam er een artikel online: Telers, word niet virusmoe.

Het tomatenvirus, ToBRFV, is nog altijd actueel. Desinfectie is belangrijk; we zien een toename in ruimtedesinfectie. Niet alleen in de kas maar ook de ruimtes daarbuiten. Met een goede focus en periodieke desinfectie streven we naar een gezonde sector. Lees het hele artikel op:
https://www.groentennieuws.nl/article/9333756/telers-word-niet-virusmoe/

 

mei
2021

Foto’s fotoclub Nederweert

Vorige week waren twee leden van de fotoclub van Nederweert bij ons op bedrijf om een architectuurreportage te maken. We willen graag enkele leuke kiekjes met jullie delen! Klik om een foto te vergroten.

 

mrt
2021

Medewerker communicatie en mediadesign

Wij hebben een nieuwe vacature online!  Deze vacature is ingevuld.

Medewerker communicatie en mediadesign (8 tot 16 uur)

Jouw producten worden het uithangbord van Frans Veugen Bedrijfshygiëne. Je bewaakt de huisstijl, maar er is genoeg ruimte om deze met eigen creativiteit in te vullen. Nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd. Je gaat de volgende werkzaamheden met input van collega’s uitvoeren:

  • Fotograferen en filmen van onze producten
  • Het bewerken van foto- en filmmateriaal tot uitingen
  • Maken van drukwerk en advertenties
  • Bijhouden en uitbreiden van de website
  • Online adverteren (Google Adwords)
  • Teksten schrijven voor bovenstaande uitingen

Klik gauw hier voor meer informatie.

feb
2021

Circulair koffiedrinken

Tijdens onze werkzaamheden zijn we het gewend schimmels te bestrijden, maar sinds kort zijn we ook een promoter van schimmels: namelijk oesterzwammen.

Het residu van onze koffiemachines wordt opgehaald en het bedrijf Zwamburg gebruikt dit als voedingsbodem voor hun producten. Het is weer een volgende stap op de weg naar een circulaire economie.🍄 Wanneer kunnen we de resultaten komen proeven?

 

feb
2021

Heftruckcertificaten

Ed, Djesse, Wil en Jean-Paul, gefeliciteerd met het behalen van jullie heftruckcertificatie.

Wil had zich zijn eerste dagen op de heftruck vast heel anders voorgesteld …

feb
2021

Gesprek met Dennis over zijn project en stage

Onze stagiaire Dennis rondt deze week zijn stageperiode af. We hebben hem gevraagd wat zijn ervaringen waren, en natuurlijk willen we hem de kans geven zijn project te demonstreren.

Wat heb je gedaan bij Frans Veugen Bedrijfshygiëne?

Frans Veugen Bedrijfshygiëne heeft aanvragen gehad voor een flexibele vernevelaar met benzinemotor. Deze kan bijvoorbeeld achterop een pick-up truck geplaatst worden. Dan hoeven ze zich geen zorgen te over de maximale afstand tot stopcontacten. Daarom heb ik een nieuwe variant van de Powerfogger 60 gemaakt. De reguliere versie is elektrisch, en ik heb hier een machine met benzineaandrijving van gemaakt.
Mijn machine is de basis voor een vernevelaar die straks echt in productie kan worden gebracht. De benzinemotor draait de blower aan, er komt lucht in de slangen en druk op de tank. Hierdoor wordt het middel naar de kleppen geperst. Daar ontstaat de verneveling.

Hoe heb je de stage ervaren?

Ik heb hier het afgelopen half jaar stage gelopen. Het was een uitdagende en erg leerzame stage. Ze hebben me veel vrijheid gegeven en alle taken zelf laten uitvoeren. Zo heb ik mijn kennispakket kunnen verbreden. Ik ben blij dat ik hier mijn stage heb mogen doen. Ze stonden altijd voor me klaar als ik uitleg of hulp nodig had.

Heb je tips om te delen?

Probeer tijdens je stage zoveel mogelijk verschillende taken te doen en vraag hier ook om. Ik heb hier een project van start tot eind uitgevoerd. Van de tekenkamer tot op de werkvloer heb ik het hele proces zelf mogen uitvoeren. Zo kan je extra kennis opdoen en jezelf verbreden.
Probeer je niet op één ding te richten, maar stel je zo breed mogelijk op. Bij andere stages richt je je vaak op één specifieke taak: frasewerk, laserwerk, laswerk. Die taken moet je dan heel vaak uitvoeren. Bij Frans Veugen Bedrijfshygiëne krijg je een veel breder pakket van mogelijkheden: onderhoud, testen, controles, frame opbouwen, assembleren van onderdelen en machines. Iedere dag is anders.

feb
2021

Aankomende beurzen

Dit jaar zijn wij bij minder beurzen aanwezig dan gebruikelijk. Dat heeft natuurlijk alles te maken met COVID-19. We vinden het jammer dat we deze contactmomenten met onze klanten moeten missen. Uiteraard bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen als u een keer wilt bijpraten of ideeën wilt bespreken.

Wij zijn aanwezig bij het volgende event:

Potato Europe

1 – 2 september 2021
Lelystad, Nederland
Standnr A4-01

okt
2019

Open dagen een groot succes

We willen alle deelnemers van onze open dagen bedanken voor hun aanwezigheid. We hebben veel positieve reacties gehad en zelf ook erg genoten. Over 2 dagen verdeeld hebben we 600 bezoekers mogen verwelkomen uit Nederland, België, Duitsland en zelfs uit Rusland en Israël.

We hopen u binnenkort nog een keer terug te zien op ons bedrijf!

mrt
2019

Surpriseparty voor eigenaren Frans Veugen Bedrijfshygiëne

Onlangs hadden we een surpriseparty om de intrek in het nieuwe pand te vieren. Met een list werden de eigenaren uit het pand gelokt terwijl familie, personeel en vrienden zich verzamelden in het nieuwe gebouw. Daarna werd er gevierd met champagne, cadeaus en een restaurantbezoek. Voor de gelegenheid was het plaatselijke nieuwsorgaan Nederweert24 aanwezig om foto’s te maken.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media