feb
2018

K50 Introductie


Pulsfog heeft afgelopen maand de Pulsfog K50 gelanceerd. Uiteraard hebben wij deze als Pulsfog leverancier ook in ons assortiment. De eerste K50 is reeds de deur uit. De komende tijd gaan wij onderzoek doen naar de mogelijkheden van de K50 en naar de vraag hoe we de K50 nog beter kunnen maken.

nov
2017

Komende beursdata

  • Van 6-8 maart 2018 staan we op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij beurs in Venray. U kunt hier onder andere onze Powerfogger 100, Pulsfog K40 en Heawat komen bekijken en alle vragen stellen die u ooit over bedrijfshygiëne hebt gehad. Wij hopen u daar te ontmoeten. Vanaf 2017 gaan wij afwisselend op de LIV van Hardenberg en Venray exposeren. In 2017 was Hardenberg aan de beurt. In 2018 zullen wij in Venray een stand hebben. Dit omdat exposeren veel tijd en geld kost. We staan hier niet alleen in, een grote groep exposanten sluit zich hierbij aan. Op de beurs zullen wij onder andere te herkennen zijn aan deze poster. Wilt u deze ook ontvangen? Laat het ons op de beurs weten. (klik op de afbeelding voor een grotere weergave). Over dit onderwerp plaatste Pluimveeweb een artikel dat u hier kan lezen.
  • 12 t/m 14 juni zijn we in de Rai voor Greentech. Deze beurs heeft een innovatief en internationaal karakter, met standhouders van Finland tot aan Nieuw Zeeland. Ons standnummer is 11.216.
  • Wij hebben op 22 augustus 2018 een stand op de aardappeldemodagen. U kunt hier natuurlijk onze synofog zien die onlangs nog een notering heeft verdiend in de MKB innovatie top 100.
  • In november 2018 zullen wij ook te vinden zijn op de Duitse beurs Eurotier in Hannover.
nov
2017

Open dagen

Wij geven regelmatig demonstraties op open dagen bij relaties. Jos van de Moosdijk is daar een graag geziene gast. Hij kan u alles over vernevelaars vertellen, en ook laten zien. De foto hier rechts is onze opstelling bij Dijkoo in Bergeijk afgelopen weekend.

sep
2017

Synofog op plek 48 van de MKB Innovatie top 100

Onze kiemremvernevelaar, de Synofog, heeft de 48ste plek bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Innovatie is zeer belangrijk voor ons en voor Nederlandse agrariërs, als zij hun positie op de internationale markt willen behouden en versterken. Daarom vinden we het een hele eer deze hoge notering voor ons werk te hebben gekregen.

De eerste plek is gewonnen door het bedrijf Greentom. Zij produceren volledig duurzame kinderwagens. Benieuwd naar de volledige top 100? U kunt er op dit adres alles over lezen.

 

sep
2017

Potato Europe

In september hebben we op de Potato Europe de Synofog tentoongesteld. Ondanks het slechte weer en alle modder hebben we met veel enthousiaste agrariërs gesproken. Inmiddels zijn de eerste bestellingen hier al uit voortgevloeid! Op de foto Jos Veugen, onze aardappelsectorexpert.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media