jul
2018

Bouw nieuw pand begonnen!

De bouw van het nieuwe pand van Frans Veugen Bedrijfshygiëne is begonnen! Deze week gingen de eerste palen in de grond, en ook de eerste muur staat al.

Na jaren van groei is ons huidige pand niet meer afdoende. Daarom is er besloten een nieuw pand te bouwen op het nieuwe bedrijventerrein Pannenweg, op ongeveer 500 meter afstand van ons huidige gebouw. Het nieuwe pand wordt bijna vier keer zo groot, zodat wij de komende jaren grootschaliger, efficiënter en met meer voorraad kunnen werken. Het nieuwe gebouw bevindt zich op de Platinastraat.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen als wij eind 2018/begin 2019 in het nieuwe pand trekken.

mei
2018

Demonstratie van Synofog in samenwerking met BASF

In Westmaas gaven wij, samen met BASF, een presentatie en demonstratie aan aardappelspecialisten en gewasbeschermingsadviseurs over duurzame aardappelbewaring. BASF evalueerde de resultaten van kiemrustverlenger 1,4SIGHT en deelde de positieve resultaten aan de aanwezige kenners.

Daarna hebben wij een demonstratie gegeven van de Synofog. Deze vernevelaar, speciaal ontwikkeld voor de aardappelsector, vormt een goed duo met 1,4SIGHT. De Synofog wordt buiten de aardappelopslag geplaatst en via een gat in de deur of muur wordt de nevel in de kamer gelaten. Deze wordt opgepakt door het ventilatiesysteem en verspreidt zich zo door de ruimte.

Door het innovatieve ontwerp van de verwarmingskamer en de vloeistofinjectie, kan de Synofog zijn gebruikte energie efficiënt omzetten naar vernevelcapaciteit. Met andere innovatieve kenmerken, zoals een zelfregulerende vloeistoftoevoer om druppen te voorkomen en een automatisch uitschakeling bij een lege tank, is de Synofog de toekomst van kiemremmervernevelen.

Foto: BASF

mrt
2018

Komende beursdata

12 t/m 14 juni zijn we in de Rai voor Greentech fair. Deze beurs heeft een innovatief en internationaal karakter, met standhouders van Finland tot aan Nieuw Zeeland. Ons standnummer is 11.216.

Van 20 tot en met 22 juni zijn wij aanwezig op de VIV Europe in Utrecht. Historisch gezien is de Viv een belangrijke beurs voor Nederlandse en buitenlandse innovatoren en internationale spelers. De beurs wordt elke vier jaar gehouden en het is een van die evenementen die je absoluuut niet wilt missen. Onze stand staat op nummer: 11.F034.

Wij hebben op 22 augustus 2018 een stand op de Aardappeldemodagen. U kunt hier natuurlijk onze synofog zien die onlangs nog een notering heeft verdiend in de MKB innovatie top 100.

Op 12 en 13 september kunt u ons vinden op de Potato Europe dagen in de buurt van Hannover, Duitsland.

In november 2018 zullen wij ook te vinden zijn op de Duitse beurs Eurotier fair in Hannover.

feb
2018

K50 Introductie


Pulsfog heeft afgelopen maand de Pulsfog K50 gelanceerd. Uiteraard hebben wij deze als Pulsfog leverancier ook in ons assortiment. De eerste K50 is reeds de deur uit. De komende tijd gaan wij onderzoek doen naar de mogelijkheden van de K50 en naar de vraag hoe we de K50 nog beter kunnen maken.

nov
2017

Open dagen

Wij geven regelmatig demonstraties op open dagen bij relaties. Jos van de Moosdijk is daar een graag geziene gast. Hij kan u alles over vernevelaars vertellen, en ook laten zien. De foto hier rechts is onze opstelling bij Dijkoo in Bergeijk afgelopen weekend.

sep
2017

Synofog op plek 48 van de MKB Innovatie top 100

Onze kiemremvernevelaar, de Synofog, heeft de 48ste plek bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Innovatie is zeer belangrijk voor ons en voor Nederlandse agrariërs, als zij hun positie op de internationale markt willen behouden en versterken. Daarom vinden we het een hele eer deze hoge notering voor ons werk te hebben gekregen.

De eerste plek is gewonnen door het bedrijf Greentom. Zij produceren volledig duurzame kinderwagens. Benieuwd naar de volledige top 100? U kunt er op dit adres alles over lezen.

 

sep
2017

Potato Europe

In september hebben we op de Potato Europe de Synofog tentoongesteld. Ondanks het slechte weer en alle modder hebben we met veel enthousiaste agrariërs gesproken. Inmiddels zijn de eerste bestellingen hier al uit voortgevloeid! Op de foto Jos Veugen, onze aardappelsectorexpert.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media