Automatisch truck desinfectiesysteem voor trailers met vee, voeding, tuinbouwmateriaal en medische goederen

De Truck Desinfectie Unit (TDU) is een geïntegreerd vernevelsysteem voor het desinfecteren van trailers met het gemak van één druk op de knop. De nevelkop gebruikt perslucht om een erg fijne en droge nevel (dry mist) te injecteren in de trailer. Deze droge nevel zorgt ervoor, dat de oppervlaktes droog blijven en dat het desinfectiemiddel kan doordringen in alle hoeken en kieren. Niet alleen de trailer, maar ook alles binnenin de trailer, zoals wagens, kratten, dozen etc. worden gedesinfecteerd. Ook beschikbaar: complete binnen-en-buitenkantdesinfectie, inclusief wieldesinfectie.

Corona COVID-19

De Truck Desinfectie Unit is voor verschillende branches een geschikt middel tegen Corona COVID-19.

Supermarkt

Vervoerders van supermarktartikelen kunnen de TDU inzetten om producten te desinfecteren tijdens het vervoer.

Wasserettes

Het Duitse wasserettebedrijf Leimeister gebruikt de TDU reeds jaren om hun vrachtwagens te desinfecteren wanneer ze gebruikte was hebben vervoerd. Door de trailer te vernevelen voorkomen zij dat schadelijke bacteriën en virussen overgedragen worden op de schone was.

Zij verzorgen onder andere beddengoed voor ziekenhuizen en bejaardentehuizen, waar veel mensen zijn die nu extra kwetsbaar zijn. Hun vrachtwagens zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening, zodat zij de trailers van afstand kunnen desinfecteren.

Truck Desinfectie Unit in touringcars en bussen

‘Veilig op vakantie’ is momenteel een belangrijke issue. In de busvakantiebranche kan de Truck Desinfectie Uit ingezet worden om touringcars periodiek van binnen te desinfecteren. Door de TDU in te zetten in uw touringcars kunt u cliënten beschermen en geruststellen. Het systeem is onopvallend en kan subtiel geïntegreerd worden in het touringcar interieur. Het gebruik is eenvoudig: via een druk op de knop begint de desinfectie, en het voertuig is weer inzetbaar na een kwartier luchten. Een draagbare oplossing voor het vernevelen van touringcars en bussen is de Turbofogger.

Meer informatie over wat Frans Veugen Bedrijfshygiëne adviseert in relatie met het coronavirus vindt u hier.

Truck desinfectie unit en groente- en fruittransport

De Truck Disinfection Unit wordt ook gebruikt voor de bevochtiging van groente en fruit zodat het langer houdbaar blijft. Met een Hygrostaat wordt de luchtvochtigheid gemeten. Zodra deze onder het ingestelde niveau zakt, wordt er vloeistof verneveld tot het gewenste niveau weer is bereikt. Onderzoek wijst uit dat het vernevelen van water als droge mist een positief effect heeft op onder andere de houdbaarheid en het vitaminegehalte van groenten en fruit (bron).

“Er is 25% minder voedselverspilling door dry-mist, en een positief effect op de milieu-impact.”

Truck desinfectie unit en champignonteelt

In de champignonteelt is het erg belangrijk dat er geen andere schimmels dan de champignonschimmel in het substraat aanwezig zijn. Daarom is desinfectie hier van levensbelang voor een succesvolle teelt. Producent van schimmels Sylvan gebruikt de TDU om hun vrachtwagens vrij te houden van kwaadaardige schimmels en verbetert daarmee de kwaliteit van hun producten.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Automatische desinfectie met één druk op de knop
  • Altijd zeker van een perfecte desinfectie
  • Onderscheidt uzelf van andere vervoerders

Downloads

Meer informatie?

Jos Veugen

Accountmanager
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media