Automatisch Truck desinfectie systeem voor het desinfecteren van trailers met Vee, voedingswaren, tuinbouwmateriaal, medische goederen

De Truck Disinfection Unit (TDU) is een geïntegreerd vernevelsysteem voor het desinfecteren van trailers met het gemak van één druk op de knop. De sproeikop gebruikt de reeds aanwezige perslucht van de vrachtwagen om een erg fijne en droge nevel te injecteren in de trailer. Deze droge nevel zorgt ervoor, dat de oppervlaktes droog blijven en dat het desinfectiemiddel kan doordringen in alle hoeken en kieren. Niet alleen de trailer, maar ook alles binnenin de trailer, zoals wagens, kratten, dozen etc. worden gedesinfecteerd.

Optioneel kan er verneveld worden voor bevochtiging. Met een Hygrostaat wordt de luchtvochtigheid gemeten. Zodra deze onder het ingestelde niveau zakt, wordt er vloeistof verneveld tot het gewenste niveau weer is bereikt. Onderzoek wijst uit dat het vernevelen van water als droge mist een positief effect heeft op onder andere de houdbaarheid en het vitaminegehalte van groenten en fruit (bron). Ook beschikbaar: complete binnen-en-buitenkantdesinfectie, inclusief wieldesinfectie.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Automatische desinfectie met één druk op de knop
  • Altijd zeker van een perfecte desinfectie
  • Onderscheidt uzelf van andere vervoerders

Downloads

Meer informatie?

Jos Veugen

Accountmanager
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media