Varkenshouderij

Veugen Technology B.V. is de totaalleverancier voor de varkenshouderijsector in ontsmettingsapparatuur. Reinigingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en verder aanverwante artikelen hebben wij ruim op voorraad. Met ruim 20 jaar ervaring in verneveltechniek en ontsmetten weten wij precies wat voor uw situatie werkt.

Desinfectiemiddelen

De ruime kennis en ervaring op het gebied van desinfectie zijn nergens anders zo eenvoudig voor u beschikbaar. Desinfectiemiddelen met vele verschillende eigenschappen om het beste voor uw situatie te bieden. Al deze middelen hebben de verplichte, erkende toelating van het CTGB. De beste desinfectiemiddelen onder de naam: Desbest.

reinigingsmiddelen

Een compleet assortiment reinigingsmiddelen voor elk type vervuiling, alle soorten materialen en elke werkwijze: direct uit onze voorraad leverbaar. Daarbij hoort ook de juiste advisering over dosering, apparatuur en werkwijze. Reiniging van ruimtes, werktafels, materialen, machines of CIP-installaties. Voor elke situatie hebben we de beste reinigingsmiddelen geselecteerd onder de naam: Cleanbest.

Vernevelapparatuur

Wereldwijd toonaangevend in vernevelapparatuur en op het gebied van vernevelen van desinfectiemiddelen en bestrijdingsmiddelen. De klantgerichte aanpak zorgt dat voor elke klant en elk apparaat maatwerk geleverd wordt. Een continue ontwikkeling zorgt voor nóg betere machines van topkwaliteit. Ontwikkeling in samenwerking met universiteiten, druppelgroottemeting, engineering, productie en assemblage, allemaal in eigen beheer, zorgen voor het grootste assortiment ter wereld.

De Powerfogger V60 is bijzonder geschikt voor het vernevelen in varkenshouderijen. De machine is speciaal ontwikkeld voor het vernevelen in kleine compartimenten. De krachtige Powerfogger kan in één keer meerdere ruimtes desinfecteren.

Met meer dan 1.000 verschillende artikelen in het assortiment, zorgen wij voor alle benodigdheden op het gebied van:

  • Reinigingsmiddelen
  • Desinfectiemiddelen
  • Vernevelapparatuur
  • Bestrijdingsmiddelen
  • Bloedluisbestrijding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Hygiëne artikelen, borstelwerk
  • Kuikenpapier
  • Doseersystemen
  • Accusprayers

Hygiënesluizen

Ook voor het inrichten van hygiënesluizen hebben we alle benodigdheden. Van dispensers tot papier om te drogen, van desinfecterende zeep tot ontsmettingslaarzen. Alles met het oog op veiligheid, duurzaamheid en zuinig gebruik. Niet alle producten staan op dit moment op de website, dus neem contact op voor persoonlijk advies over routing of een op maat gemaakt (hygiënesluis)pakket. Bekijk ook de pagina over hygiënesluizen voor een overzicht.

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media