Pluimveehouderij

Veugen Technology B.V. is de totaalleverancier voor de pluimveesector met ontsmettingsapparatuur, reinigingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen, kuikenpapier, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer. Met ruim 20 jaar ervaring in verneveltechniek en ontsmetten. En 40 jaar ervaring als pluimveehouders! Veugen Technology begon als nevenactiviteit op het opfokbedrijf voor leghennen in Nederweert. Hierdoor is kennis van de pluimveesector een vanzelfsprekendheid. Deze ervaring vertaalt zich in klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne op een pluimveebedrijf naar een hoger niveau tillen.

Desinfectiemiddelen

De ruime kennis en ervaring op het gebied van desinfectie zijn nergens anders zo eenvoudig voor u beschikbaar. Desinfectiemiddelen met vele verschillende eigenschappen om het beste voor uw situatie te bieden. Al deze middelen hebben de verplichte, erkende toelating van het CTGB. De beste desinfectiemiddelen onder de naam: Desbest.

reinigingsmiddelen

Een compleet assortiment reinigingsmiddelen voor elk type vervuiling, alle soorten materialen en elke werkwijze: direct uit onze voorraad leverbaar. Inweken en reinigen, kalk of mest? Laat u adviseren over het beste middel voor uw situatie. De beste reinigingsmiddelen hebben we voor u geselecteerd onder de naam: Cleanbest.

Kuikenpapier

Kuikenpapier is een middel om jonge kuikens in hun eerste levensdagen te ondersteunen. Het zorgt onder andere voor een betere gewichtstoename en lagere sterftecijfers. Daarnaast is het gemakkelijk te plaatsen en biologisch afbreekbaar.

Vernevelapparatuur

Wereldwijd toonaangevend in vernevelapparatuur en op het gebied van vernevelen van desinfectiemiddelen en bestrijdingsmiddelen. De klantgerichte aanpak zorgt dat voor elke klant en elk apparaat maatwerk geleverd wordt. Een continue ontwikkeling zorgt voor nóg betere machines van topkwaliteit. Ontwikkeling in samenwerking met universiteiten, druppelgroottemeting, engineering, productie en assemblage, allemaal in eigen beheer, zorgen voor het grootste assortiment ter wereld.

Meer weten?
Bekijk hier onze fogging & hygiene catalogus voor de pluimveesector
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Afgelopen jaar verschenen er verschillende ervaringsverhalen over de inzet van onze apparaten in de pluimvee sector. Meer weten? Of benieuwd naar de artikelen? Klik hier Testimonials_Pluimveeweb
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Met meer dan 1.000 verschillende artikelen in het assortiment, zorgen wij voor alle benodigdheden op het gebied van:

  • Reinigingsmiddelen
  • Desinfectiemiddelen
  • Vernevelapparatuur
  • Bestrijdingsmiddelen
  • Bloedluisbestrijding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Hygiëne artikelen, borstelwerk
  • Kuikenpapier
  • Doseersystemen
  • Accusprayers

Hygiënesluizen

Ook voor het inrichten van hygiënesluizen hebben we alle benodigdheden. Van dispensers tot papier om te drogen, van desinfecterende zeep tot ontsmettingslaarzen. Alles met het oog op veiligheid, duurzaamheid en zuinig gebruik. Niet alle producten staan op dit moment op de website, dus neem contact op voor persoonlijk advies over routing of een op maat gemaakt (hygiënesluis)pakket. Bekijk ook de pagina over hygiënesluizen voor een overzicht.

Maatwerk

Veel van onze opdrachten voor foggers bestaan voor een groter of kleiner gedeelte uit maatwerk. Dit is een van onze grootste krachten. Voor elke uitdaging kunnen wij een oplossing vinden. Een goed voorbeeld dat aantoont dat geen project te ingewikkeld is, is onze Patiosprayer.

 

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 624 901 013
Stuur Jean-Paul een e-mail

Powerfogger 100

De machine werkt naar tevredenheid en voldoet aan de verwachtingen. Het voordeel dat we hebben, omdat we verschillende stallen hebben, is dat we flexibel zijn. Bijvoorbeeld: Als er een stal schoon is, dan kunnen we daar al beginnen met ontsmetten.

Ron Teeuwen

Terap BV, Netherlands (Pluimvee, legkippen)
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media