Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

Horeca

Veugen Technology BV is al jaren toonaangevend op het gebied van bedrijfshygiëne in de horeca. Met ervaring en inzicht in de dagelijkse werkzaamheden bieden wij een totaalpakket aan hygiëne oplossingen. U stelt hoge eisen aan hygiëne en aan de producten waarmee u werkt. Die producten hebben wij al voor u geselecteerd. Kennis van deze producten en de klant specifieke wensen vertaalt zich in een uitgekiend assortiment met service op maat. Wij leveren klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne binnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

HYGIËNE PLAN-HACCP

Hygiëne is in uw keuken zeer belangrijk. Bovendien zijn er allerlei wettelijke vereisten waaraan u moet voldoen. Wij zijn erop getraind u een passend hygiëne advies te geven. Bovendien kunnen wij u helpen met de benodigde informatie, zoals een kosteloos op maat gemaakt hygiëneplan. HACCP is een handige online tool om in 3 stappen reinigingsplannen, controlelijsten, productinformatiebladen, hygiëne instructies etc. te maken. Met behulp van een tablet of smartphone kunnen wij ter plaatse alle te reinigen objecten inventariseren. Vervolgens genereert HACCP voor u een compleet hygiëneplan op maat. De laatste stap is een uitgebreide training van het personeel gericht op hygiënisch, veilig en milieubewust werken. Daarnaast trainen wij uw team ook in het correct en veilig gebruiken van onze producten.

Meer informatie over de HACCP vindt u hier.

Voordelen

  • Concurrerende prijzen
  • Totaalleverancier hygiëne producten
  • Één contactpersoon
  • Snelle en directe levering
  • Advies op maat

De prijzen van de vaatwasproducten kunt u helaas niet één op één vergelijken, omdat iedere fabrikant zijn eigen samenstelling heeft. Graag kijken wij samen met u hoe we kosten kunnen besparen.

Hygiëne in de horeca | Reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen, doseersystemen

Doseersystemen

Professionele vaatwasmiddelen dienen correct gedoseerd te worden. Bovendien moet de installatie altijd functioneren, tegen een stootje kunnen en er goed uit zien. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit doseersystemen met een lange levensduur. Onze systemen worden preventief minimaal één keer per jaar onderhouden door ons serviceteam. Onze doseersystemen worden standaard voorzien van een leegmeldingsysteem zodat jullie nooit zonder middelen wast. Tevens wordt er een sensor in de machine geplaatst die continu de zeepdosering meet; zodat er een constante kwaliteit is met zo laag mogelijk verbruik en dus kosten. Om de kosten en de instap laag te houden zijn de systemen niet te koop, maar geven wij ze kosteloos in bruikleen.

Arbo

Werknemers moeten veilig, verantwoord en gezond kunnen werken. Om daarvoor te zorgen stelt in Nederland de Arbeidsomstandighedenwet, beter bekend als Arbowet, eisen over het welzijn op het werk. Ons concept sluit hier perfect op aan; de hooggeconcentreerde producten worden verpakt in safe-can verpakkingen. Hieronder noemen wij een aantal voorbeelden.

Veiligheidssluitingen: Om hun werk goed te kunnen doen, zijn vaatwasmiddelen niet geheel ongevaarlijk. De doseerpompen zijn voorzien van veiligheidssluitingen die ervoor zorgen dat u nooit direct in aanraking komt met de middelen. Zodra u de koppeling losmaakt, sluit zowel de verpakking als de koppeling zich automatisch af. Hierdoor voorkomt u knoeien en verkeerd gebruik.

Kleurherkenning: Ons systeem maakt gebruik van een kleurcodering bestaande uit 2 kleuren: blauw (glansspoelmiddel) en rood (vaatwasmiddel). De blauwe koppeling van het glansspoelmiddel past op de verpakking met het blauwe etiket. En de rode koppeling aan de rode slang past op de rode verpakking met het rode etiket. Hierdoor is het verschil voor iedereen duidelijk en worden gevaarlijke situaties voorkomen.

24-uurs SERVICE / 7 DAGEN PER WEEK

Onze producten en doseersystemen zijn van de hoogste kwaliteit. Het blijft echter techniek, dus storingen of andere problemen kunnen onverhoopt voorkomen. Het is dan van het grootste belang dat u als eindgebruiker weer snel verder kunt, zelfs in de avonduren of in het weekend.

Wij hebben hiervoor een 24-uurs servicelijn in het leven geroepen. Deze zit inbegrepen bij elk doseersysteem dat wij per bruikleen ter beschikking stellen aan u. Bij een storing belt u het nummer dat op de doseerpomp staat. U krijgt direct een ervaren monteur aan de lijn die het probleem oplost. Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Tevens zorgt de vakgroothandel voor een gratis periodieke controle, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van een glanzend, schone vaat.

 

One Stop Service

Wij maken deel uit van het samenwerkingsverband De Gangmakers; hier worden regionale krachten gebundeld om hospitality écht op de kaart te zetten.
Heeft u een hospitality-project? Wij leveren een totaalontzorging voor uw hospitality-project.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met onze collega Ed.

Meer informatie over De Gangmakers
www.degangmakers.com

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media