Horeca

Doseersystemen

Professionele vaatwasmiddelen dienen correct gedoseerd te worden. Bovendien moet de installatie altijd functioneren, tegen een stootje kunnen en er verzorgd uitzien.

Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit doseersystemen met een lange levensduur. Onze systemen worden preventief minimaal één keer per jaar onderhouden door ons serviceteam. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een praktische locatie en een passende uitstraling. Onze doseersystemen worden standaard voorzien van een leegmeldingssysteem zodat u nooit zonder middelen wast. De pompen zijn verder voorzien van een handige teller waarbij eenvoudig te zien is hoeveel vaatwasbeurten er gedaan zijn met de pomp.

Tevens wordt er een sensor in de machine geplaatst die continu de zeepdosering meet. Dit zorgt voor een nauwkeurige, automatische dosering, levert constante kwaliteit en is kostenbesparend. Doseersystemen zijn overigens niet goedkoop en worden daarom door ons in bruikleen ter beschikking gesteld.

Arbo

Werknemers moeten veilig, verantwoord en gezond kunnen werken. Om daarvoor te zorgen stelt in Nederland de Arbeidsomstandighedenwet, beter bekend als Arbowet, eisen over het welzijn op het werk. Ons concept sluit perfect aan op deze eisen: de hoog geconcentreerde producten worden verpakt in milieuvriendelijke ” Bag-in-Box ” (of safepack) verpakkingen.

Hieronder noemen wij een aantal voorbeelden.

Veiligheidssluitingen: Om goed hun werk te kunnen doen, zijn vaatwasmiddelen niet geheel ongevaarlijk. Onze doseerpompen zijn voorzien van veiligheidssluitingen die ervoor zorgen dat u nooit in aanraking komt met de middelen. Zodra u de koppeling losmaakt, sluit zowel de verpakking als de koppeling zich automatisch af. Hierdoor voorkomt het knoeien en verkeerd gebruik en heeft u nooit meer last van te strak gedraaide doppen.

Kleurherkenning: Ons systeem maakt gebruik van 2 duidelijk herkenbare kleuren: blauw (glansspoelmiddel) en rood (vaatwasmiddel). De rode koppeling aan de rode slang gaat op de rode verpakking met het rode etiket. Hierdoor is het verschil voor iedereen duidelijk en worden gevaarlijke situaties voorkomen.

24-uurs SERVICE / 7 DAGEN PER WEEK

Onze producten en doseersystemen zijn van de hoogste kwaliteit. Het blijft echter techniek, dus storingen of andere problemen kunnen onverhoopt voorkomen. Het is dan van het hoogste belang dat u als eindgebruiker weer snel op weg geholpen wordt, zelfs ‘s avonds en in het weekend. Hiervoor hebben wij onze 24-uurs servicelijn in het leven geroepen. Dit zit inbegrepen bij elk doseersysteem dat wij uitlenen. Bij een storing belt u het nummer dat op de doseerpomp staat. U krijgt direct een ervaren monteur aan de lijn die het probleem oplost. Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Tevens zorgt de vakgroothandel voor een gratis periodieke controle, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van een glanzend, schone vaat.

HYGIËNE PLAN-IHACCP

Hygiëne is in uw keuken zeer belangrijk. Bovendien zijn er allerlei wettelijke vereisten waaraan u moet voldoen. Wij zijn erop getraind u een passend hygiëne advies te geven. Bovendien kunnen wij u helpen met de benodigde informatie, zoals een kosteloos op maat gemaakt hygiëneplan. IHACCP is een handige online tool om in 3 stappen reinigingsplannen, controlelijsten, productinformatiebladen, hygiëne instructies etc. te maken. Met behulp van een tablet kunnen wij ter plaatse alle te reinigen objecten inventariseren. Vervolgens genereert IHACCP voor u een compleet hygiëneplan op maat. De laatste stap is een uitgebreide training van het personeel gericht op hygiënisch, veilig en milieubewust werken. Daarnaast trainen wij uw team in het correct en veilig gebruiken van onze producten. Meer informatie over de IHACCP vindt u hier.

Voordelen

  • Concurrerende prijzen
  • Totaalleverancier hygiëne producten
  • Één contactpersoon
  • Snelle en directe levering
  • Advies op maat

De prijzen van de vaatwasproducten kunt u helaas niet één op één vergelijken, omdat iedere fabrikant zijn eigen samenstelling heeft. Graag kijken wij samen met u hoe we kosten kunnen besparen.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media