Glastuinbouw

Vernevelapparatuur

Wij zijn wereldwijd toonaangevend in vernevelapparatuur, en op het gebied van vernevelen van desinfectiemiddelen en bestrijdingsmiddelen. De klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat voor elke klant en elk apparaat maatwerk geleverd kan worden. Een continue ontwikkeling zorgt voor betere machines en topkwaliteit. Die ontwikkeling gebeurt in samenwerking met universiteiten, druppelgroottemetingen, engineering, productie en assemblage. Alle ontwikkeling gebeurt in eigen beheer, zo zorgen we voor het grootste assortiment ter wereld.

Halofog middel

Bedrijfshygiëne in kassen

Lang heeft in de glastuinbouw de focus binnen in de kas gelegen. Maar de laatste jaren is men er van bewust aan het worden, dat de meeste problemen in de kas van buiten worden meegenomen.

Om dat tegen te gaan komt er gaas voor de ramen om ongewenste insecten te weren en goede hygiënemaatregelen om virussen, bacteriën en schimmels buiten de deur te houden. De logistieke knooppunten zoals de sorteerruimte, inpakstations, kantine en kantoren zijn de grootste bronnen van kruisbesmetting en verspreiding van onzichtbare bedreigingen.

Vandaar dat het van essentieel belang is om de hygiëne op het bedrijf als geheel aan te pakken. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

Desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen

Met onze twee huismerken Desbest en Cleanbest kunnen wij u een gepaste oplossing bieden voor bijna alle problemen. Maken we het niet zelf, dan hebben we het wel in huis. Niet zeker wat u nodig heeft? Wij kunnen advies geven.

Gewasbescherming door middel van Foggen (thermisch vernevelen)

Foggen is het thermisch vernevelen op benzine met de Pulsfog. LVM-en of ‘Low Volume Misting’ is het koudvernevelen met perslucht of vacuümpompen. Klik hier om de modellen van Pulsfog te bekijken. Klik hier om de modellen van de LVM’s te bekijken. Neem contact met ons op voor advies op maat.

PULSFOG

Hygiënesluizen

Ook voor het inrichten van hygiënesluizen hebben we alle benodigdheden. Van dispensers tot papier om te drogen en laarzen. Alles met het oog op veiligheid en zuinig gebruik. Niet alle producten staan op dit moment op de website, dus neem contact op voor persoonlijk advies over routing of een op maat gemaakt (hygiënesluis)pakket. Bekijk ook de pagina over hygiënesluizen voor een overzicht.

De voordelen

  • Duurzaam
  • Effectief
  • Efficiënt

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Stuur Ed een e-mail
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media