Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

Gezondheidszorg

De bestrijding van virus– en bacteriebesmettingen is een specialistische aangelegenheid. Een uitbraak van een virus of bacterie brengt een grote onrust teweeg bij de gasten en het publiek en beïnvloedt op negatieve wijze de aanwezige capaciteit en infrastructuur van een ziekenhuis, laboratorium, woonhuis of waar dan ook. De bestrijding van virus– en bacteriebesmettingen dient met grote zorgvuldigheid en professionaliteit te gebeuren.

MRSA-bacterie, Noro-Virus

U kunt deze dienst natuurlijk uitbesteden (Veugen High Care), maar u kunt er ook voor kiezen om deze specialiteit in huis te halen om direct te kunnen anticiperen op mogelijke dreiging van een virus of bacterie. U bent dan niet afhankelijk van een dienstverlener, maar kunt zelf snel handelen wanneer dat wordt gevraagd. Bij de aanschaf van apparatuur hoort natuurlijk een uitgebreide instructie en het doornemen van het bijbehorende protocol. Niet alleen voor calamiteiten is er apparatuur beschikbaar, maar ook compleet integreerbare nevelsystemen zijn beschikbaar. Een eerste hulp kamer welke vanwege MRSA-verdenking dicht zou moeten, kan nu binnen een half uur weer operationeel zijn.

Snel, efficiËnt en veilig

Of het nu gaat om een enkele ruimte, een hele afdeling, Intensive Care, laboratorium of cleanroom, al deze ruimtes kunnen door ons of door uw team worden gedesinfecteerd. In nauw overleg met alle betrokken instanties: de gebruikers van de afdeling, de bedrijfsvoering, schoonmaakdienst, beveiliging en brandweer, wordt een plan van aanpak gemaakt en draaiboek opgesteld, zodat de hele behandeling zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt voor alle betrokkenen.

Kwaliteit STAAT VOOROP

Bij ons staat de kwaliteit van de behandeling voorop. Door jarenlange ervaring op het gebied van verneveling, kunnen wij de juiste apparatuur voor de juiste toepassing selecteren. Alleen nevel in combinatie met het juiste middel en met de juiste druppelgrootte, zorgt voor een optimaal resultaat. Uitmuntende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Desgewenst kunnen we u referenties geven van ziekenhuizen en laboratoria die reeds gebruik gemaakt hebben van onze diensten.

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media