Sectoren

We focussen ons op de volgende sectoren:

Hygiëne

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV is uw aangewezen partner op het gebied van bedrijfshygiëne. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies om de hygiëne op uw bedrijf naar het hoogste niveau te brengen. Onder dit advies valt onder andere:

  • Gebruik van juiste reinigings- en desinfectiemiddelen
  • Methode van reiniging
  • Methode van desinfectie
  • Aandachtspunten ter optimalisatie van het hygiëne niveau
  • Opstellen van een compleet hygiëneplan conform HACCP

Onze reinings- en desfectiemiddelen Cleanbest en Desbest helpen u om het hoogste hygiëneniveau te bereiken.

Verneveltechniek

Als specialisatie hebben wij verneveltechniek. Geen enkel bedrijf ter wereld heeft zoveel verschillende verneveltechnieken voor zoveel verschillende toepassingen onder 1 dak beschikbaar als Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV. Met een druppelgrootte meetbank in eigen beheer zijn wij in staat om voor iedere applicatie het juiste apparaat te ontwikkelen. Hierdoor is ook meer dan de helft van de apparaten die wij produceren maatwerk.

Zie bovenstaand een opsomming van sectoren waarin onze producten veel worden gebruikt. Staat uw sector er niet bij of heeft u een specifieke uitdaging voor ons, neem contact met ons op om te informeren wat we voor u kunnen betekenen.

Maatwerk

Veel van onze opdrachten voor foggers bestaan voor een groter of kleiner gedeelte uit maatwerk. Dit is een van onze grootste krachten. Voor elke uitdaging kunnen wij een oplossing vinden. Een goed voorbeeld dat aantoont dat geen project te ingewikkeld is, is onze Patiosprayer.

Catalogus

Bent u nog onzeker welke vernevelaar het beste bij u past? Wilt u alle opties graag in een oogopslag bekijken? Daarvoor hebben we de vernevelaarscatalogus opgesteld! Hierin ziet u, in een handig overzicht, de belangrijkste factoren van elke vernevelaar.

 

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media