Corona COVID-19

Momenteel heerst er een uitbraak van het Corona COVID-19 virus in de wereld. Hierover ontvangen wij bij Frans Veugen Bedrijfshygiëne veel vragen. Daarom hebben wij de producten die wij aanraden in de strijd tegen het coronavirus hier samengebracht.

Ethades

Ethades is geschikt als desinfectiemiddel voor het desinfecteren van de huid én van kleine oppervlakken zoals keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Het kan toegepast worden in (sport)kantines, horeca, keukens, bakkerijen, slagerijen en andere werkplekken zoals kantoren. Ethades bestrijdt bacteriën, schimmels en virussen, zoals het coronavirus.

Meer informatie over Ethades >

InstantfoaM

Instantfoam is een handdesinfectiemiddel van het merk Deb dat wordt geleverd in zowel handpompjes als dispensers. De dispensers zijn ideaal om te plaatsen bij hoofdingangen en andere centrale plekken van openbare gebouwen. Dit schuimend middel doodt 99,999% van veel veelvoorkomende bacteriën.

Meer informatie over InstanFoam®>

Gezichtsbescherming en beschermende kleding

Voor het werken met vernevelaars is gezichtsbescherming en beschermende kleding nodig. Wij bieden deze aan in veel verschillende maten.

Meer informatie over Dräger gezichtsbescherming >
Meer informatie over beschermende kleding >

Truck disinfection unit

De Truck Disinfection Unit is voor verschillende branches een geschikt middel tegen Corona COVID-19. Daarbij kan je denken aan het vervoer van supermarktartikelen, het aanleveren van schoon beddengoed voor ziekenhuizen en bejaardentehuizen, maar ook het periodiek desinfecteren van touringcars die gebruikt worden voor busvakanties.

Meer informatie over de Truck Disinfection Unit >

Coronakamer voor huisartsen

Een ‘coronakamer’, wat houdt dat in? Een goede klant richtte bij een huisartsenpraktijk een speciale coronakamer in. Deze behandelkamer wordt enkel gebruikt voor (potentiële) coronapatiënten. Door te vernevelen met waterstofperoxide, wordt het aantal bacteriën en virussen met 99,9% teruggedrongen. Zo is het mogelijk om dag in, dag uit, een veilige situatie te creëeren voor patiënten en artsen. Een coronakamer is al te realiseren met 1 turbofogger.

Turbofogger

De Turbofogger is een professioneel draagbaar elektrisch vernevelapparaat. De Turbofogger is inzetbaar met praktisch alle vloeistoffen en in alle omstandigheden. Het is uitermate geschikt voor het desinfecteren van veel verschillende ruimtes tijdens 1 behandeling. Dat maakt deze vernevelaar de meest geschikte voor het desinfecteren van bijvoorbeeld ziekenhuizen en fitness studio’s tijdens de coronacrisis.

Meer informatie over de Turbofogger >

Heeft u andere vragen over middelen om de verspreiding van Corona COVID-19 tegen te gaan? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media