Het beste (hand)vernevelapparaat voor vaccinatie, desinfectie en ruimtebehandeling

De Turbofogger is een elektrisch vernevelapparaat. De elektromotor zorgt in combinatie met een venturi sproeikop voor een fijne mist geschikt voor desinfectie, vaccinatie, ongediertebestrijding of andere ruimtebehandeling. Door zijn handzaam formaat en complete uitrusting in RVS en Viton, is de Turbofogger inzetbaar met praktisch alle vloeistoffen en in alle omstandigheden. Uitermate geschikt voor het desinfecteren van verschillende kleine ruimtes of het verspreiden van een vaccin in een grote pluimveestal.

Covid-19

Deze vernevelaar is gemakkelijk te bedienen, draagbaar en geschikt voor vele verschillende desinfectiemiddelen. Dat maakt deze vernevelaar de meest geschikte voor het desinfecteren van bijvoorbeeld ziekenhuizen en fitness studio’s tijdens de coronacrisis.

Coronakamer voor huisartsen

Een ‘coronakamer’, wat houdt dat in? Een goede klant richtte bij een huisartsenpraktijk een speciale coronakamer in. Deze behandelkamer wordt enkel gebruikt voor (potentiële) coronapatiënten. Door te vernevelen met waterstofperoxide, wordt het aantal bacteriën en virussen met 99,9% teruggedrongen. Zo is het mogelijk om dag in, dag uit, een veilige situatie te creëeren voor patiënten en artsen. Een coronakamer is al te realiseren met 1 turbofogger.

Meer informatie over wat Frans Veugen Bedrijfshygiëne adviseert in relatie met het coronavirus vindt u hier.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Handzaam professioneel apparaat
  • Bestand tegen de zware chemicaliën
  • Verwisselbare sproeiers

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 624 901 013
Stuur Jean-Paul een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media