Efficiënt, veilig en betrouwbaar vernevelen

De Synofog is speciaal ontworpen voor de verneveling van kiemremmers. Omdat de Synofog geen open vlam heeft, kunnen brandbare vloeistoffen elektrisch worden verneveld met de voordelen van thermisch vernevelen. Door het innovatieve ontwerp van de verwarmingskamer en de vloeistofinjectie, kan de Synofog zijn gebruikte energie efficiënt omzetten naar vernevelcapaciteit. Met andere innovatieve kenmerken, zoals een zelfregulerende vloeistoftoevoer om druppen te voorkomen en een automatisch uitschakeling bij een lege tank, is de Synofog de toekomst van kiemremmer vernevelen.

Er zijn momenteel drie middelen geregistreerd voor gebruik met de Synofog, welke allemaal waardige opvolgers zijn van CIPC. Dit zijn Biox-M, 1,4Sight en Argos.

Let op: Vanwege de grote vraag, veroorzaakt door het CIPC-verbod, hanteren wij voor de Synofog een wachtlijst.

Wifi

Er worden nog steeds regelmatig nieuwe ontwikkelingen toegevoegd aan de Synofog. De nieuwste toevoeging is besturing via een wifi-verbinding. Een klant kwam naar ons met het volgende probleem: in sommige gevallen wou hij aardappelen vanaf een hoge locatie vernevelen. Maar het was lastig om de Synofog, eenmaal op die hoge positie, dan nog te bedienen. Daarom ontwikkelden we de mogelijkheid om de bediening via de eigen smartphone te regelen. Veel van de machines die we maken bevatten maatwerkmodules. Heeft u ook een specifiek probleem waarvan u niet zeker weet of deze machine eraan voldoet? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

MKB Innovatie top 100 2017

De Synofog heeft de 48ste plek bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Innovatie is zeer belangrijk voor ons en voor Nederlandse agrariërs, als zij hun positie op de internationale markt willen behouden en versterken. Daarom vinden we het een hele eer deze hoge notering voor ons werk te hebben gekregen.

De video in de aardappelopslag hieronder is beschikbaar gesteld door DMT Services ( info@dmtservices.be ). Het toont het servicebedrijf Servida die de Synofog gebruiken. Het verspreidingseffect van de Synofog die 1.4sight verneveld door het beluchtingssyteem is goed zichtbaar.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Geen open vlam, dus veilig in gebruik
  • Geschikt voor alle kiemremmers
  • Gemakkelijk in gebruik

Downloads

Meer informatie?

Jos Veugen

Accountmanager
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail

Synofog

Voor ons Loonbedrijf waren we op zoek naar betrouwbare heetvernevelapparatuur op krachtstroom. We werken al twee seizoenen volop met 2 stuks SFH2 opgebouwd op een wagen. De Synofogs zijn gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. De druppelgrootte die de machine afgeeft is zeer fijn wat een goed nevelbeeld geeft, die prima in de luchtstroom wordt verdeeld. Onze klanten kunnen rekenen op een vertrouwd bewaarseizoen, we gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Hessel Romkes

Profytodsd Gewasbescherming Emmeloord
Gerelateerde items
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media