Disclaimer voor aardappelproducenten

Door het CIPC-verbod zijn er nog drie toegelaten kiemremmingsmiddelen op de markt: 1.4Sight, Biox-M en Argos. In tegenstelling tot de CIPC-houdende middelen, adviseren wij om deze huidige middelen NIET te vernevelen met de Pulsfog apparatuur. Dit in verband met het toegenomen risico op het ontvlammen van deze middelen. Dit kan leiden tot het uitbranden van de machine, of in het ergste geval de volledige bewaarloods. De automatische vloeistofafslag is niet voldoende om een veilige situatie te garanderen. Voor het vernevelen van de nieuwe generatie kiemremmers 1.4Sight, Biox-M en Argos, adviseren wij het gebruik van de Synofog. Deze vernevelaar is speciaal ontwikkeld voor de aardappelbewaringsector en werkt met alle toegelaten kiemremmers. Meer weten over de voordelen van de Synofog? Klik hier.

 

De hoofdreden om voor een Pulsfog te kiezen is kracht en snelheid. De verhouding tussen prijs en grootte enerzijds, en capaciteit en vermogen anderzijds is onovertrefbaar. De Pulsfogs zijn niet gebonden aan kabels of buizen en kunnen daarom op, en vanaf elke plek gebruikt worden. De Pulsfog K10 is onder andere geschikt voor het ontsmetten van ruimtes of het vernevelen van gewasbeschermingsmiddelen. De K10 is ook zeer geschikt voor gebruik in de pluimveesector. Met de optionele vlammenkop kan je zelfs tot in de diepste groeven van de vloer branden om bijvoorbeeld eitjes van insecten te vernietigen. Door zijn compacte formaat en een worplengte van 30 meter is hij het meest geschikt voor bedrijven met meerdere kleinere ruimtes.

Beschikbare modellen

  1. Pulsfog K10/ST
    • De standaarduitvoering, voor middelen op basis van water.
  2. Pulsfog K10/O
    • Deze uitvoering heeft het middelenreservoir verder naar achteren, zodat middelen op basis van olie zonder brandgevaar verneveld kunnen worden.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Mobiele fogger, geen stroomaansluiting nodig
  • Breed inzetbaar
  • Draagbaar, licht gewicht

Downloads

Meer informatie?

Jos Veugen

Directeur
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media