Vernevelapparaat met een enorme capacieit, geschikt voor gewasbescherming en desinfectie

De Halofog combineert een enorme vernevelcapaciteit met het behoud van een kleine druppelgrootte. Door het gebruik van perslucht kan eenvoudig worden opgeschaald in vernevelcapaciteit. De Halofog kan volledig worden geconfigureerd naar uw wensen met keuze van tankgrootte, aantal sproeikoppen, handmatige of automatische aansturing, zowel mobiele units als vast geïnstalleerde oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

De Halofog is uitermate geschikt voor het vernevelen van temperatuursgevoelige gewasbeschermingsmiddelen. Tevens is de Halofog ook zeer geschikt voor het vernevelen van desinfectiemiddelen. Door het gebruik van perslucht is de Halofog uitermate betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.

In de glastuinbouw zijn de technieken koud foggen en thermisch foggen populair. De Halofog maakt gebruikt van de laatste techniek. Wilt u weten welke techniek het meest geschikt is voor u? We leggen de verschillen hier voor u uit.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Enorme capaciteit
  • Kleine druppelgrootte
  • Onderhoudsvriendelijk

Downloads

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Stuur Ed een e-mail

We gebruiken de Halofog voor de gewasbescherming van komkommers. We hebben geen regulier draaischema maar gebruiken de machine wanneer dat nodig is. De vernevelmachine is gemakkelijk in te zetten en we zouden hem zeker aanraden aan andere telers. We zijn nog niet tegen problemen aangelopen. (vertaald) Na de aankoop van de Halofog in 2016 heeft Serres Toundra in 2020 uitgebreid met een tweede Halofog.

Eric Dube

Serres Toundra, St. Felicien, Canada (Glastuinbouw komkommers)
Gerelateerde items
Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media