een compleet geautomatiseerde desinfectiesluis

De Cart Disinfection Station, ofwel CDS, is een compleet geautomatiseerde desinfectiesluis welke kruisbesmetting via uw plukkarren voorkomt. Een plukkar met bijvoorbeeld sporen van het tomatenvirus ToBRFV, kan het virus eenvoudig naar alle hoeken van de kas verspreiden. Door de plukkarren te desinfecteren met een droge nevel, gaan deze zonder schadelijke virussen, bacteriën of schimmels weer terug de kas in.

Dit is zo gepiept: slechts twee minuten en de plukkarren zijn volledig schoon! Zo voorkomt u dat een klein probleem op één plek in de kas een groot probleem wordt in de gehele kas. Het systeem wordt volledig op maat voor u gemaakt. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en denken graag mee,

Deze machine is het meest geschikt voor:

MEER VEILIGHEID,

MINDER WERK

 

Cart Disinfection Station & AUTODOS

AUTODOS is de toevoeging voor uw Cart Disinfection Station, AUTODOS vult automatisch een tank met de gewenste concentratie en juiste hoeveelheid desinfectiemiddel en water. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen.  Wilt u weten wat wij voor u kunnen bouwen of wilt u advies? Neem contact met ons op.

 

Media

De voordelen

  • Voorkom kruisbesmetting
  • Volledig geautomatiseerd
  • Passend voor elke logistiek syteem

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Stuur Ed een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media