Personeelsuitje 2023

Na weken van gissen moeten we nu een nieuw onderwerp zoeken voor in de pauze…
 
𝘼𝙛𝙜𝙚𝙡𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙯𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 𝙬𝙖𝙨 𝙝𝙚𝙩 𝙀𝙄𝙉𝘿𝙀𝙇𝙄𝙅𝙆 𝙯𝙤𝙫𝙚𝙧… 𝙝𝙚𝙩 𝙟𝙖𝙖𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠𝙨𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙚𝙚𝙡𝙨𝙪𝙞𝙩𝙟𝙚… De organisatie heeft ons weken in spanning gehouden en zaterdagochtend ontvingen we dan eindelijk de locatie waar het uitje van start ging.
 
Een huifkarttocht door de Schadijkse bossen met de stop bij een heerlijk rustig terrasje in de zon Aan de Drift … Om de spanning erin te houden werden we op de terugweg aan een quiz onderworpen waarbij de algemene kennis op de proef werd gesteld.
Op de uitslag mochten we nog even wachten.. eerst naar de tweede locatie Taurus World of Adventure. Daar werd de groep in 2 gedeeld en wachtte het Adventure Golf en Prison Island op ons. Gevolgd door de Argentine BBQ waarbij de uitslag van de quiz werd gedeeld.. Gefeliciteerd aan de winnaars!!
 
Als toetje werden er voldoende spellen in de speelhal gespeeld en mochten de 2 groepen nog een keer aan de slag voor het Adventure Golf en Prison Island!
Kortom.. een leuke afwisselende dag… complimenten aan Niels & Jean die dit jaar de organisatie op zich hebben genomen!

 
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media