Mini interview met stagiair Jorik

Onlangs heeft Jorik zijn afstudeerstage bij het Summacollege succesvol afgerond. We hebben hem gevraagd wat zijn ervaringen waren.

Jorik, stage afgerond

Waarom heb je gekozen voor Frans Veugen Bedrijfshygiëne?
Vanuit school kregen we een lijst met bedrijven waar we stage konden lopen. Ik heb een aantal van deze bedrijven ‘onderzocht’; Wat doen ze? Welke werkzaamheden? Daar heb ik mijn keuze mee gemaakt. Ik heb zelf een gesprek aangevraagd bij Frans Veugen en een rondleiding gekregen.

Hoe heb je de stageperiode ervaren?
Leuk en leerzaam. Ze laten je hier veel doen, je wordt niet als stagiair behandeld maar ook wel als stagiair behandeld. Je werkt net als iedere andere medewerker mee. Maar je krijgt geen standaard stagiaire klusjes (schoonmaken en koffie halen e.d.); je krijgt de ruimte om alles zelf te onderzoeken.

Wat vond je de leukste werkzaamheden?
Miniprojectjes. Ook heb ik een testkast ontwikkeld om CDS mee te testen.
Dit was ook de afstudeeropdracht/project vanuit mijn opleiding.

Wat was het meest leerzaam? Waar heb je het meeste van geleerd?
In het begin van de stageperiode heb ik veel besturingskasten gemaakt, dat was een mooie opbouw naar mijn opdracht/project.

Heb je tips om te delen voor anderen?
Doe je best! Toon interesse in de taken die je wilt doen en zo kun je hier heel veel dingen ontdekken en heel veel taken doen.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media