Klaar voor de toekomst

Door het aanstaande verbod op de kiemremmer CIPC is er een aardverschuiving ontstaan in de aardappelsector. Er zijn drie nieuwe middelen op de markt voor het komende bewaarseizoen. Deze nieuwe generatie kiemremmers kan niet veilig verneveld worden met de huidige vernevelaars. Daarom hebben we de hypermoderne Synofog ontworpen. Naast dat deze alle nieuwe middelen kan vernevelen, heeft hij ook verschillende nieuwe technieken onder de kap die hem boven de concurrentie laten uitsteken. De Synofog is aan te sturen via een touchscreen paneel of optioneel zelfs op afstand via de eigen smartphone. De Synofog is een elektrothermische vernevelaar zonder open vlam, en is daarom veel veiliger dan de alternatieven.

Veel agrariërs zijn al overtuigd van de kracht van de Synofog. Deze Synofogs gaan deze week naar hun nieuwe eigenaren in heel Europa.

Ook aan de slag met de Synofog? Neem contact met ons op. Let op: Vanwege de grote vraag hanteren wij voor de Synofog een wachtlijst.

 

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media