Vacature Werkvoorbereider (24 tot 40 uur)

Vacature Werkvoorbereider (24 tot 40 uur)

Samen met je collega zorg je ervoor dat de technische dienst in de werkplaats ongehinderd kan werken. Dat doe je door tijdig in te kopen en intensief contact met leveranciers te onderhouden. Bij nieuwe offertes verzorg je de engineering en bereid je de productiebonnen voor. Daarnaast teken je de vernevelaars uit in Solidworks 3D-software, maak je PLC-besturingen en onderhoud je de handleidingen van onze apparatuur.

Deze functie biedt een prettige verdeling tussen hand- en denkwerk. Naast je taken op het kantoor, zal je ongeveer 1/3de van je tijd in de werkplaats te vinden zijn. Daar speel je een belangrijke rol in het Research & Development proces.

Copyright Frans Veugen B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media